Nyheter 2009
                       Her kommer jeg til å skrive hva som er nytt fra Kennel Villabris
              

              Nyheter 2008 * Nyheter 2007 * Nyheter 2006 * Nyheter 2005

             

31/12


Tara er Nr. 1 over
Mestvinnnende Bedlington Terrier i Norge 2009!!

Tara er Nr. 9 på
Årest Terrier Listen 2009!!

 

 

Jeg var første halvåret 09 i USA, men på et halvt år har Tara klart å skaffe nok poeng til å bli mestvinnende. Det startet i Nesbyen i begynnelsen av august hvor hun ble BIR og 3. BEST I GRUPPEN begge dager. Så dro vi til Kristiansand og hun ble BIR begge dager og 1. BEST I GRUPPEN og 2.BEST IN SHOW. I Stavanger ble hun også BIR begge dager og på NKK internasjonale ustillng ble hun 4. BEST I GRUPPEN med 235 terriere påmeldt. Kjempe stort! Hun vant med 83 poeng på mestvinner listen noe jeg tror er høyeste poengsum noen bedlington fra Norge har fått før. og utstillingene telt er kun fra ca et halvt år perspektiv.. Kjempe stolt. Alt i alt har hun gjort det bra på sine to år med

18xBIR
5xBIM

Hun har også hevdet seg i utlandet med

BIR og INTERRA VINNER 09 i Bratislava under verdensvinnerutstillingen
UNGARSK Champion under Europa vinner utstillingen 08 i Budapest
BIM og Dansk Champion i Herning 09
3 beste champion tispe under Verdensvinner i Bratislava (9 i klassen og 55 totalt)
2 beste junior tispe under Verdens vinner i sverige i 08
og til slutt Norsk Champion

16/11

KONGSBERG HUNDEKLUBB arrangerte Utstilling i Kongsberghallen, NORGE 14. og 15. November 09.

Først ut var Bedlington Terrier. Jeg viste og klippet Toolbox Lifesaver "Herman" som fikk CERT og ble 2BHK. Dommer var Svein Helgesen. Han fikk en kjempe god kritikk. Så viste jeg en tispe i champion klasse for Gro. NUCH Top Mix Quiet Sandflower "Tindra" fik CK og ble 2BTK. Jeg hjalp Gro med hannen som ble BIM og hennes Keira endte som BIR. 5 Bedlington møtte. Amanda til Benny Stenbrenden fikk sitt første CERT og ble 3BTK. Gratulerer så mye! Bilder kommer senere!
 

Jeg hadde med meg en Irish Soft Coated Wheaten Terrier denne helgen. Kristine Mali Rjaanes hadde fått influensa, så jeg tok med meg "Oscar". Han ble BIR og 2-BEST I GRUPPEN for dommer Tiina Taulos. Kjempe moro å vise han!
 

Her har dommeren plasser oss som nummer to i gruppen!
Foto: Sofie Wollbraaten

Dagen etter jobbet jeg som ringsekretær for valper. Selv om jeg enda ikke er autorisert går det greit da valpeshow er uoffisielt. Til slutt en annen nyhet.. Jeg stilte til valg som ny raserepresentant for Bedlington i Norsk Terrier Klubb og siden jeg var den som ble foreslått, kommer jeg til å være representant fra februar 2010! Gleder meg til å gjøre en innsats for rasen og klubben!

  10/12

INTERNASJONAL TERRIER KLUB SHOW i BRATISLAVA, SLOVAKIA 8.Oktober 09.

HUCH DKCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara
ble
BIR og vant CERT og fikk tittelen INTERRA VINNER-09 dommer Mr. Frantisek Polehna, CZ.
30 Bedlingtons var påmeldt!!

Foto: Zuzana Krizanova - 2009

 

Foto: Zuzana Krizanova - 2009


 


 

 

 

03/10

INTERNASJONAL NORSK KENNEL KLUB UTSTILLING i Vikingskipet på HAMAR, NORGE 3.Oktober 09.

HUCH DKCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara
ble
BIR og vant CACIB for dommer Wenche Eikeseth, Norge. 7 Bedlington påmeldt.
Jeg klippet og viste også en Bedlington junior hannhund, Toolbox Lifesaver for Birgit og Petter fra Oslo. Han ble 2 Beste hanne og fikk STOR CERT. Veldig moro! Han ble bare slått av Benny sin russiske hanne WW-08 CH  Blju Be Judzhens More Than A Feeling, som ble BIM. Grattis!

29/09

WORLD WINNER I BRATISLAVA BEGYNNER Å NÆRME SEG! VI SEES I SLOVAKIA!


 

19/09

KØBENHAVN VINNER 2009 i BRØNDBY, DANMARK 19 og 20.September 09.

"Tara" HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara vant CERT, CACIB og ble BESTE TISPE og BIM, Dommer var Mr. Wilfred Peper fra Tyskland.

Tara ble også
DANSK UTSTILLINGS CHAMPION og vant hennes 13 CERT, 3 CACIB bare 2 år gammel!!

 The day after I showed a Brindle and White Bull Terrier SUCH NUCH Quest Yrsa. She won a huge open class and became 2nd among all the bitches and won CAC with RES-CACIB and also became DANISH SHOW CHAMPION also NORDIC SHOW CHAMPION. Judge was Mr. Petter Fodstad from Norway. Tara didn't had "her day" and became 2nd among the bitches and won RES-CACIB. Judge was Mr. Veli-Pekka Kumpumäki from Finland. I travelled with my good friend and our "show team" consisting of Anja Gylder Corneliusen and her Bull Terriers. Her white male dog, CH Emred War Dance became BOB and Copenhagen winner and her white female CH Quest Ti Amo Tabaqui became BOS and Copenhagen winner.
A great day for "our" Bull Terriers from Norway!!

HUCH DKCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara
Foto: Isotops Kennel - 2009

HUCH DKCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara
Foto: Isotops Kennel - 2009

15/09

INTERNASJONAL NORSK KENNEL KLUB UTSTILLING i ROGALAND, NORGE 15.September 09.

"Tara" HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara vant BEST I RASEN, CACIB og BEST I GRUPPEN-4 på Norsk Kennel Klub sin internasjonale utstilling i Rogaland!!!Dommer var Gajic Zeljko fra Slovenia. Det var 235 terriere påmeldt og en stor terrier gruppe med 27 terriere. At Tara ble BIG-4 var veldig stort! Tara fikk mange poeng og ligger nå på en 6 plass over ÅRETS MESTVINNENDE TERRIER med 80 poeng. Det er veldig lenge siden en Bedlington Terrier har hevdet seg så høyt på denne listen og jeg er veldig stolt!

Dagen etter var det Norsk Terrier Klub som arrangerte. "Tara" ble igjen BEST I RASEN for dommer Grethe Bergendahl fra Norge. Vi hadde en fantastisk helg og ville takke Eli Jacobsen og sine nydelige groendal hunder ekstra mye for gjestfriheten og at vi fikk bo hos henne. Vi hadde det topp! Helgen kunne virkelig ikke blitt bedre!

HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara
Gudbrandsdalen 2009

03/09

Her er en liten presentasjon av en mine klippekunde, 14 måneder gamle "Skjervtun's Babas Choise". Han er etter Nuch Nord V-06 Skjervtun's Time To Move On og Wedding Night vom Scloss Hellenstein. Bildet viser han etter jeg har klippet han for utstilling. For tiden en meget lovende hann! Lykke til!

Skjervtun's Babas Choise
Foto: Kennel Villabris - 2009

02/09

Jeg har vært på Handler seminar i Stavanger ved Pro handler Alexandra Gav fra Canada. Jeg ble BESTE HANDLER!!!!

 

show dog handling seminar competition winners

From left Alexandra Gav, Eline Krog, 2nd Kirsten Somby,
3rd Anja Gylder Corneliussen and 4th Kari Bjørnsen
Photo: PurebredART - Alexandra Gav

    Dette er hva Alexandra Gav skrev om meg og min prestasjon i ringen
"A handler with commendable technique and awareness, with great attitude and a certain touch of class, Eline's performance was the one to rave about. Gentle with her dogs, she is nevertheless a tough handler who does not loose her cool under pressure and can outperform most of her competitors. Eline knows what it takes to win, and she is able to deliver it each and every time she steps into the ring."

24/08

 

HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara BEST I RASEN, BEST I GRUPPEN OG 2-BEST IN SHOW!!!!!
Rase og BIG dommer Mr. Dusan Paunovic og BIS dommer Mr. Karel Horak

2-BEST IN SHOW

BEST I GRUPPEN

Tara er nå på en flott 6 plass på ÅRETS TERRIER LISTE og fortsatt MESTVINNENDE BEDLINGTON I NORGE!!! Stolt!

   
 
16/08

INTERNASJONAL NORSK KENNEL KLUB UTSTILLING på Bjerke Travbane i Oslo, NORGE 16.August 09.
Cruft's Kvalifisering. Dommer Eeva Rautala fra Finland. Tara ble 2. BEST TISPE med RES-CACIB.
I dag trakk Tara sin halvsøster det lengste strået og ble BESTE TISPE og til slutt BIR og også norsk utstillingschampion. Taras bror, Fräcka Frillan's T-Rex ble 3. BESTE HANNE og norsk utstillingschampion!! Gratulerer så mye til Tara's oppdretter Sofia Fagerholm fra Sverige!!

Dagen etter var jeg Ringsekretærelev for Inger Kristiansen. Jeg gikk elev for Fransk Bulldog, Dverg Puddel, Mellom Puddel og Stor Puddel. Dommer var John Reeve Newson fra Canada. Jeg fikk godkjent og har igjen å være elev for Bruksklasse 1, så kan jeg gå som aspirant.

02/08

NASJONAL NORSK MYNDE KLUB og NORSK TIBETANSK TERRIER KLUB i NESBYEN 1 og 2.August 09.
Jeg stod opp halv fire lørdag morgen og dro opp til Nesbyen med Tara. Det var kun 3 Bedlington Terriere påmeldt, men jeg gledet meg til en hyggelig helg i Nesbyen. Anja har kjøpt seg campingvogn, så var spente på å prøve campinglivet! Været var vi veldige heldige med og vi hadde en super helg med god mat og grilling. "Tara" HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara ble
BEST I RASEN og BEST I GRUPPEN-3!! BIM ble "Stepa" Ch Blju Be Judzhens More Than A Feeling. Eier Per Benny Stenbrenden. Kennel Cimisa.

Dagen etter var det ny dommer og nye muligheter. Jean-Jacques Dupas fra Frankrike var dommer. Tara ble igjen BEST I RASEN og i gruppen slo hun til igjen og ble BEST I GRUPPEN-3!! Gruppedommer var Rony Doedijns. En fantastisk helg. Hjemveien gikk ganske tregt. Det var noe galt med campingvognen som vi måtte fikse. I tillegg til at vi stoppet på hjemveien og spiste og luftet hundene. Vi brukte vel ca 5 timer.. Vanligvis er det 2..

På Skandinaviske Bedlington Terrier listen er Tara for tiden MESTVINNENDE BEDLINGTON TERRIER I NORGE!!
www.skbk.se
På Årets Terrier liste ligger hun på en fin 13.plass!!!

 
25/07

Moss og Omegn Hundklubb, Råde. Dommer var Claudio De Guiliani fra Italia. 7 Bedlington påmeldt!

HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara ble igjen
BEST I RASEN. I gruppen dømte Benny Blid. Han plukket ut Tara av mange terriere i en semifinale, men ingen plassering. Søndag var jeg ringsekretærelev for Siri Alnæs. Jeg gikk elev for rasene Engelsk Bulldog, Amerikansk Cocker Spaniel, Cocker Spaniel, Engelsk Springer Spaniel og Grand Danois. Dommer var Scheel fra Danmark. Jeg fikk godkjent.

05/07

Det var godt å få Tara hjem igjen. Mens jeg var i USA bodde hun hos Benny Stenbrenden, Kennel Cimisa som også deleier henne. Hun har hatt det kjempe bra hos Benny og Vigids. Det var veldig fint å se hvor mye hun har vokst og utviklet seg. Første utstilling jeg fikk meldt henne på var i Åsnes. Jeg, Anja Gylder Corneliussen og Kari Tangen var så heldige å få bo hos Halvor Sigfridstad, Kennel Rabben (Airedale Terrier). Norsk Eurasier klubb arrangerte og dommer var Tino Pehar. 6 Bedlington Terriere var påmeldt. HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara ble BEST I MOTSATT KJØNN. Dagen etter var det Åsnes og Omegn Hundeklubb som arrangerte og dommer var Mona K. Selbach. HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara ble BEST I RASEN. I gruppen ble hun ikke plukket ut.

07/06

Norsk Kennel Klubb Internasjonal utstilling i Drammen. Første gang ut i champion klasse ble Tara BEST I RASEN med CACIB.
Dommer var Cindy Pettersson fra Sverige. 5 Bedlington var påmeldt.

HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara - Symretoppens's Fantasy Fredrik
Foto: Kennel Cimisa - 2009
 

09/05


25/04

Nyheter fra Sverige, Larv, Svensk Kennel Klubb arrangerte national utstilling. Dommer Brigita Kremser, Slovenia. "Tara" HUCH NUCH Fräcka Frillan's Tapejara 2BTK m/ CK.

Nyheter fra Norge "Tara" HUCH Fräcka Frillan's Tapejara ble NORSK CHAMPION første gang mulig. Dommer var Helge Kvivesen og hun endte som 2. Beste Tispe. Norsk Doberman Klubb arrangerte i Stangehallen den 25. April.


Copyright © StarwingDesign*~
*
KENNEL VILLABRIS *