Her kommer jeg til å skrive litt av hvert av hva jeg har gjort og hva som er nytt osv.
2005

21/12 Min nye adresse i Italia ligger nå ute på siden. Jeg skal studere i Milano, så jeg kommer derfor til å bo endel i Italia fremover. Når jeg er i Norge på besøk er jeg å treffe på "den gamle adressen"; Vækerøåsen 10, 0282 Oslo.

Jeg har fått noen fine bilder av "Pluto" Villabris Across The Blue som forøvrig har det veldig godt hos sine eiere i Oslo. 

Søndag 27. november var jeg så heldig å få stille ut to av valpene fra kullet jeg hadde i sommer. Det var Norsk Kennel Klub avdeling Vestfold som arrangerte og dommer var Eivind Mjærum. Gruppe dommer var Tore Fossum. Jonas, Villabris All Eyes On You ble BIR og ble 5BIG av ca 15 valper i gruppen!! Søsteren Mira, Villabris Art Of Love ble BIM! Begge to fikk kjempe gode kritikker og her er Jonas sin: 5mnd, utmerket type, ms.prop, kraftig velutviklet for alder. Maskulin, godt utviklet saksebitt, velt. brystkasse, utmerket benstamme, stabil fin overlinje, beveger seg paralellt med godt driv. Særdeles lovende valp.


2/11 Lørdag 29. oktober var vi i Letohallen for å se på utsillingen og å "heie" på Bedlington. Jeg stilte ikke Milly, men hun var med for å få litt "stussing" av Gro før søndagens utstilling. Jeg klippet først hjemme og så gikk Gro over for å rette litt på hva som kunne gjøres bedre. Det var veldig lærerikt og hun ble så fin, takk Gro.

Norsk Rottweiler Klub arrangerte utsilling søndag. Dommer var Javier Sanches Fernandes fra Spania. Milly, Isotop's Koh-I-Noor fikk sitt andre cert og ble BIR! Det var 22 terriere i gruppen og det ble ingen plassering, men jeg er kjempe fornøyd. Milly ligger nå på 7. plass på listen over Mestvinnende Bedlington med 17 poeng.

Etter utstillingen fikk jeg besøk Jonas, Villabris All Eyes On You. Det var kjempe hyggelig å treffe både eier og Jonas igjen. Han er blitt en virkelig fin og stor gutt. Han var også besøk for et par uker siden og ta fikk jeg tatt et par bilder av han. Fikk tatt et ståbilde av han. Det ble desverre litt skurrete, men men.


Villabris All Eyes On You "Jonas"

6/9 Vi har vært på utstilling i Fredrikstad i regi av Norsk Kennel Klub. Milly, Isotop's Koh-I-Noor fikk 1 premie og Hp. Det var 9 bedlington påmeldt, men 6 møtte og dommer var Wenche Eikeseth fra Norge. Kritikk:
Meget god type, Feminin, Meget godt hode, Vakker hals, Bra kropp, Normal vinklet bak, Meget god pels+farge, Beveger seg bra.

I uke 39 passet jeg en av valpene fra kullet jeg hadde i sommer; Lea, Villabris Angel In Disguise. Hun er virkelig en utrolig søt og trivelig hund. Det var kjempe hyggelig å passe henne og jeg må hilse valpekjøperne mine og si at de har gjort en kjempe god job med Lea.

Søndag 2. oktober fikk jeg besøk av enda en valp fra A-kullet; Mira Villabris Art Of Love (hun het Cleo før). Det var kjempe hyggelig å få se Mira igjen også. En veldig koselig liten cocker som jeg har fått utrolig hyggelige tilbakemeldinger på hvordan det går fra! Hun ser også ut som kan være en lovende liten tispe og jeg planlegger å stille henne i slutten av november.


Villabris Art Of Love "Mira"

3/9 Norsk Terrier Klub arrangerte hovedutstilling i Mjøndalen med stor-cert.
Milly, Isotop's Koh-I-Noor tok Cert, ble Beste Tispe og BIM! For en helg! 11 Bedlington deltok og dommer var Carl-Gunnar Stafberg fra Sverige.
 
Alle valpene er solgt og flyttet til sine nye hjem. Det blir spennende å følge opp mitt første kull og se hvordan de utvikler seg. Jeg ønsker alle valpekjøpere lykke til med sin nye valp.
10/8 Jeg og valpene er hjemme igjen fra Kragerø. Nå er de 5 uker og jeg har tatt nye bilder av alle sammen. Jeg har gjort et forsøk på "ståbilder" av valpene. De ble helt greie, så når de blir større skal jeg legge ut bedre "ståbilder" av de. 

Jeg var i Sverige på utstilling med Milly den 30 og 31 Juli i Ransäter. Malin Eriksson (Kennel Isotop) klippet henne for meg. Hun ble utrolig fin og Lena Byberg var så snill å ta en del bilder av Milly og under utstillingen. 

2/7 I dag tidlig på morgenen fødte Kaisa 7 skjønne valper!
18/5 Milly fylte 1 år den 17 mai. Samme dag som Norge feiret 100 år siden unions oppløsningen med Sverige! Gratulerer! Jeg har også blitt ny skribent for cocker spalten i Våre Spaniels! Jeg gleder meg veldig til å påta meg den oppgaven fremover. Og ny link till Kennel Luviki.
20/4 Har fått meg Nyhet side, hvor jeg kommer til å oppdatere om hva som skjer av utstillinger, aktiviteter og andre ting her på "kennelen".

Den 10. april var bedlington gjengen samlet for en hyggelig søndags tur rundt nøklevann. Jeg hadde med meg Milly og Kaisa. De andre bedlisene var; Anton, Fant, Pan, Ulrik, Bitte, Tindra, Casper og Oscar. Siv hadde også med seg sin wheaten terrier, Tussi. En hyggelig dag for både to og firbeinte!

Foto: Siv Stoa Berg


Copyright © StarwingDesign*~
* KENNEL VILLABRIS *