Her kommer jeg til å skrive litt av hvert av hva jeg har gjort og hva som er nytt osv.
2006

14/12 Presentasjon av Lizzie!! Ny hund!!! Under mine hunder!! 

I helgen var jeg i Stockholm på utstilling, HUND2006. Jeg stillte Nita, Water Elite La Sirenita og ca. 55 portugisere var påmeldt! 2 dager etter fyllt 9 mnd debuterte hun i juniorklasse for dommer Rui Oliveira fra Portugal. Han visste godt hva han ville ha og ikke. Nita vant juniorklassen med CK og kvalifiserte seg til CRUFTS!! Det var stor konkurranse, men i Beste Tispe klassen ble hun nummer 3 og tok CERTET!! Bare slått av to champion tisper!! Dette var bare helt fantastisk!! Jeg hadde en utrolig hyggelig helg og det var kjempe gøy å være med på Stora Stockholm utstillingen! 

8/12 GRATTIS PÅ FØDSELSDAGEN KAISA!!! Kaisa fyller 4 år i dag! Hipp hipp hurra!!! VI ER GLAD I DEG!!!
26/11 Vi har vært på utstilling i Andebu i regi av NKK avdeling vestfold. Vi fikk etteranmeldt Nita, og det var bra så fikk vi litt ekstra trening før Stockholm. 5 Portugisere var påmeldt. Dommer var Svein Helgesen. Nita slo til igjen og ble BIR, BIG for tredje gang og BEST IN SHOW-5! Vi har hatt en fantastisk dag og det er alltid like moro å stille Nita som shower skikkelig!!
19/11 Jeg har vært på Nordisk Vinner utstilling i Vikingskipet, Hamar. 45 cockere var påmeldt! Dommer var engelske Sandy Platt, Kennel Charbonnel. Konkurransen var stor og dte var mange fine cockere med høy kvalitet. Jonas fikk en 2 premie og Mira fikk 1 premie og ble nummer to i åpen unghund klassen. Jeg hadde klippet selv og var fornøyd med det. Jeg hadde en kjempe hyggelig dag sammen med cocker gjengen. Etter finalen dro vi på pizza restaurant og koste oss. BIR ble Monica Forsander sin sorte tispe Ch Manaca's Undesingned Dream og BIM ble Elin Hallerud Borgersen sin Baba, NUCh Skjervtun's Time To Move On. Grattis! Jeg er veldig fornøyd og kjempe stolt over å kunne vise fram eget oppdrett og å ha klippet selv. Takk til mine fantastiske valpekjøpere som lar meg få stille Jonas og Mira. Villabris Art Of Love, Mira fikk denne kritikken: "Pretty black bitch, lovely dark eye, well angulate, good bone and feet, well muzzled, with good tailset, moves straight behind, but rather wide in front."
13/11 Vi har vært på utstilling igjen i Kongsberg! Arrangør var Kongsberg Hundeklubb. Nita, Water Elite La Sirenita konkurrerte i valpeklassen (6-9mnd) og ble 2. beste tispe. Det var 6 portis valper påmedlt. Dette var Nita sitt siste valpeshow, neste ut er juniorklassen på selveste Stora Stockholm i desember. Det gleder vi oss utrolig mye til.

Jeg klippet og handlet også Misty, Casein's Altostratus. (Cocker Spaniel) Eier er Hege Friis. Hun gjorde en flott deby i juniorklassen og fikk 1pr og ble nr 2 slått av en brun tispe som ble BIR. Dommer var Zoran Brankovic. 10 cockere var påmeldt. Jeg har hatt nok en trivelig helg og takk for at jeg fikk vise "Misty" fra Kennel Casein (Geir Aronsen og Lars Ellingsen).


Misty, Casein's Altostratus

Neste utstilling jeg skal på blir neste helg, nemlig Nordisk Vinner utstilling i Vikingskipet på Hamar. Denne gangen skal jeg stille eget oppdrett. Mira, Villabris Art Of Love og Jonas, Villabris All Eyes On You. Jeg gleder meg.

29/10

Fredag den 27. oktober fødte Kaisa 4 skjønne valper! Det ble 4 tisper. 3 Black/Tan og 1 Blue/Roan/Tan. Fødselen gikk veldig fint uten noen komplikasjoner. Jeg har vært på utstilling og vi har hatt en kanonhelg!! Lørdag var jeg på utstilling med Milly, Isotop's Koh-I-Noor, i Letohallen i regi av Norsk Dobermann Klubb. Dommer var Viva Maria Solekey Szpunar. Denne gangen slo Milly til og tok det siste certet, ble dermed Norsk Utstillingschampion og BIR! Det var kjempe moro og dommeren sa til meg: You are an excellent handler! Vi kunne ikke vente til gruppefinalen fordi jeg måtte hjem til valpene. Søndag var jeg igjen på utstilling i Letohallen i regi av Norsk Rottweiler Klubb. Dommer var Miodrag Vretenicic. Milly stilte for første gang i championklassen fikk CK og ble BIR igjen! Det var utrolig gøy! Dommeren sa dette til meg om Milly: Everything Excellent!! Det var 22 terriere i gruppen og hun ble BIG-4! Helt fantastisk! Takk til dommeren som gjorde dette mulig. Her er kritikken: "2 years, good size, wellbuild, nice head, correct bite, correct ears, elegant neck, correct up and lower line, correct tail, correct pastens, good movement, good handling, good coat".

24/10 I begynnelsen av oktober var vi på utstilling i Letohallen i regi av Norsk Dalmatiner Klub. Jeg stillte Milly i håp om å få det siste certet på henne, men det gikk ikke denne gangen dessverre. 5 Bedlington var påmeldt og dommer var Dan Ericsson fra Sverige. BIR ble Gro Østmoe Granholt sin hanne; Symretoppen Friendship Fant. Til helgen skal vi på utstilling igjen med Milly i Letohallen. Jeg har meldt på begge dager så det blir spennende.

Kaisa er veldig stor nå og når jeg legger hånden inntill magen hennes så kjenner jeg valpene som sparker. Det er ca en uke igjen så kommer de... Nye bilder av Kaisa i fotoalbumet og nytt bilde av Jonas på hans side og ett bilde av han i fotoalbumet.  

18/9 Da har vi vært på utstilling igjen med Nita, Water Elite La Sirenita. Denne gangen var det 3 portis valper som var påmeldt i Drammen. Nita gikk og sto som en drøm og slo de to andre tispene og ble BIR! Ikke nok med det, vi ble Best I Gruppen igjen! og avsluttet som Best In Show 4! Dommer var Arne Foss og han skrøt mye av Nita. Dette var virkelig hyggelig. Kaisa er nå 3 uker på vei og oppfører seg annerledes. Hun peser mye, drikker mye vann og greier ikke gå lange turer. Pattene er også mye større, så det blir spennende hva som skjer i slutten av oktober med de ventede
10/9 Jeg har hatt Mira, Villabris Art Of Love på besøk til klipping. Hun er et sjarmtroll og det var så hyggelig å ha henne hos oss fra fredag til lørdag. Ragnhild hadde komfirmasjon på lørdag, Gratulerer! og det var kjempe kos å få komme å hilse på når jeg leverte tilbake Mira på kvelden.
6/9 På lørdag var vi på valpeshow i regi av Drøbak Hundeklubb. Jeg stilte Nita, Water Elite La Sirenita for andre gang og hun slo til med å bli BIR, Best I Gruppen og Best In Show-res for dommer Steinar Balken. Det var utrolig gøy!

31/8 Nå har jeg og Andreas vært i Sverige i Örebro og møtt Monica Forsander (Kennel Manaca's). Jeg har bestemt meg for hannhund til Kaisa og det ble en nydelig Black and Tan hanne som heter Nemo, Manaca's General Idea. En frisk og vakker gutt med et godt temperament. Alt gikk bra for seg, så da er det bare å håpe på at valper vil ventes i slutten av oktober. 

Lea, Villabris Angel In Disguise er røntget HD FRI (A) den 15/8-06!
23/8 Jeg har kommet hjem fra Italia og jeg har bestemt meg for å bli i Norge og studere. Jeg har flyttet til en koselig leilighet på Hoff i Oslo, ikke langt fra gode tur og transport muligheter. 

Kaisa har fått løpetid og jeg planlegger nytt kull i oktober. Hannhund er enda ikke bestemt men jeg har noen i tankene og oppdaterer så fort det er avgjort. 

Vi har vært litt rundt på utstilling i det siste med Kaisa, Milly og Jonas. Resultatene ligger på deres sider. Nita har debutert i valpeklassen med å bli BIR valp og 5BIG og med en super kritikk. Kjempe fornøyd med det!

Jeg har passet Sally, Villabris Adorable Sooty i nesten 3 uker da familien hennes skulle på ferie. Hun er en utrolig søt og sjarmerene hund og det var kjempe hyggelig å ha henne hos oss. 

26/6 Nå har jeg kommet hjem til Norge igjen på sommerferie. Det är mye oppdateringe så ta en titt på sidene. Ha en fin sommer!

* Nyheter 2005 *


Copyright © StarwingDesign*~
* KENNEL VILLABRIS *