Her kommer jeg til å skrive litt av hvert av hva jeg har gjort og hva som er nytt osv.
2007

30/12 Jeg har vært på romjulsutstilling i Letohallen. Lørdag arrangerte Norsk Dobermann Klub og valpedommer for Bedlington var Arne Foss, Norge. Tara ble BIR valp og BEST I GRUPPEN! Dommer for gruppen var Frode Jevne, Norge.

Dagen etter var det Rottweiler klubben som arrangerte og i dag er Tara akkurat 9 måneder og dermed junior. Jeg og Jenny Sinkaberg (Luviki Kennel) dro sammen og Tara sin offisielle debuten gikk bra! Hun fikk CERT og ble BIR for dommer, Harry Tast fra Finland.

Været her i Oslo har vært vått og trist, så ser frem til at det kan bli litt kaldere og forhåpentligvis litt snø. Det gjør pelsstellet også litt enklere!

GODT NYTTÅR ØNSKES TIL ALLE VENNER, KJENTE OG VALPEKJØPERE!!

17/11 Den 10. november var jeg på utsilling med Tara, Fräcka Frillan's Tapejara. Arrangør var Kongsberg Hundeklubb. Hun ble BIR valp for dommer Leif Ragnar Hjorth. Hun fikk en god kritikk.
5/11 Utstillingsresultater er oppdatert på Nita, Water Elite La Sirenita og Tara, Fräcka Frillan's Tapejara sine sider. Nita er nå røngtet fri for hd!

I slutten av juli dro jeg og Jenny Sinkaberg (Kennel Luviki) på utstilling til Moss. Arrangør var Moss og omegn Hundeklubb. Lørdag 28/07-07 debuterte Tara, Fräcka Frillan's Tapejara på valpeshow for dommer Steinar Balken. Hun ble Best I Rasen bare 4 mnd gamme! Jenny handlet sin dalmatiner hannhund Lucas, Perdita's E-Mail og han vant CERT og ble andre beste hann, bare slått av en multi champion hannhund.

Søndag 29/07-07 handlet jeg Herman, Skjervtun's Perfect Picture og Walter, Skjervtun's Wanna Be for Elin Hallerud Borgersen. Walter ble BIR og Hermann som bare var 4 mnd gammel ble 2 beste hanne. Jenny handlet Lucas, Perdita E-Mail i dag også, og nå slo de til og vant CERT og ble BIM. Grattis til Jenny og Lucas som nå bare mangler stor certet for å bli champion. Vi hadde en morsom helg! 


Skjervtun's Perfect Picture


Skjervtun's Wanna Be ~ BIR valp


Walter i bevegelse

16/6 Fräcka Frillan's Tapejara "Tara" har ankommet hos Kennel Villabris!! Hun er en vakker liten jente som går fint sammen med de andre hundene. Vi gleder oss til å vise henne på valpeshow fremover.
3/6 Norsk Kennel Klub Drammen. Denne gangen hadde jeg ikke med noen av mine egne hunder, men handlet for andre. Først ut var i cocker ringen med "Misty" Casein's Altostratus som fikk 1 premie og vant juniorklassen, men fikk ingen CK fordi hun trenger å utvikle seg. Så handlet jeg "Molly" Tomboys Welcome A Chocolate Bomb. Hun fikk også 1 premie og vant unghundklassen. Så var det portisen "Nita" Water Elite La Sirenita sin tur. Hun showet som vanlig igjen og det var en fryd å vise henne! Hun vant en stor juniorklassen og fikk CK! Dommer var Annika Ulltveit-Moe og hun ga Nita en super kritikk!! Dessverre for Nita var det unghundvinneren som fikk CERT denne gang og ble BIR, men Nita ble 2. Beste Tispe og er fornøyd med det.
26-27/5 Hovedutstilling Norsk Spaniel Klub på Klækken hotell. 
Dette er en hyggelig helg som man ikke kan gå glipp av! 
Jeg hadde ikke med noen av mine egne hunder, men handlet for andre. Jeg handlet "Tommy" Northworth Charming Sailor. Han fikk 1 premie og ble nr 2 i juniorklassen begge dager med god kritikk. Lørdag kveld var det middag med Norsk Spaniel Klub og utdeling av Årets Spaniels diplomer. Hatt en fantastisk hyggelig helg med mange venner og kjente.
20/5 Jeg har vært i Sverige og hilst på 7 uker gamle Bedlington valper hos Kennel Fräcka Frillan, Sofia Fagerholm. Valget falt på en meget lovende liten tispe. Hun skal deleies med Per Benny Stenbrenden, Cimisa kennel. Hun kommer til Norge helgen 16-17. juni. Det skal bli veldig spennende å følge opp henne og se hva hun kan oppnå i ringen.

13/5 Jeg dro tidlig, tidlig morgen, lørdag 12 mai til Norsk Kennel Klub sin internasjonale utstilling i Kristiansand. 5 Bedlington var påmeldt (3 tisper, 2 hanner). Dommer var Paolo Dondina fra Italia. Milly, Nuch Isotop's Koh-I-Noor fikk en veldig god kritikk og plasserte seg som 2. Beste Tispe med CK og R-CACIB! Jeg overnattet på hotell til søndag. Søndag handlet jeg cocker, men det ble bare slett rød for dommer Leif-Herman Wilberg.
29/4 I dag var jeg på utstilling igjen med Milly, Nuch Isotop's Koh-I-Noor i Stangehallen. Arrangør var Norsk Rottweiler Klub. Dommer var Vincent O'Brian. Milly ble 1. Beste Tispe med CK og BIM!! Hun fikk også en god kritikk i dag.

28/4 Jeg har vært på utstilling med Milly, Nuch Isotop's Koh-I-Noor i Stangehallen. Dommer var Boris Baic. Milly sin pels kunne vært enda lenger etter jeg klippet henne ned i vinter, så fornøyd med at hun ble 2 Beste Tispe med CK. Hun fikk en meget god kritikk. BIM ble Benny sin "Mia", Symretoppens Bluti Mia. BIR ble Sandon N'Oakhhill Cheyna's Deja Bleu.
22/3 Milly, NUCH Isotop's Koh-I-Noor ble nr. 9 på listen over Norges Mest Vinnende Bedlington Terrier!!!
Grattis til min fantastiske Milly! 

16 og 17. mars var jeg og Kine på utstilling med Nita, Water Elite La Sirenita. Nita fyllte 1 år den 8. mars. Grattis Nita, goingen! Nita ble begge dager 3BTK med CK og jeg er svært fornøyd med det, siden hun er i en litt løs periode når det gjelder bevegelsene.

Onsdag 7. mars dro jeg sammen med venner av meg som også er cocker oppdrettere til England og CRUFT'S!!! Vi bodde i London til søndag 11 mars. Torsdag 8. mars tok vi tog til Birmingham for å være på den store utstillingen CRUFT'S. Dette er noe jeg har ønsker lenge å være med på og endelig skulle det bli virkelighet. Vi var på Cruft's den dagen cocker spaniel skulle i ringen og fikk da også med oss gruppen GUNDOG. Dommere var MR J C Gillespie (Lochranza Kennel) og MRS S Shields (Wilholme Kennel). Det var helt fantastisk å se så mange cockere. I år var cockere den nest største rasen på Crufts med over 400 hunder påmeldt. Jeg har hatt en helt fantastisk tur og jeg skal snart legge ut en større rapport fra Crufts og London. BIR ble den nydelige sorte tispen DILLONPARK AMBROGINA JW til MR M & MR B PARKINSON & DILLON. BIM ble en blå hanne som heter SH CH KYNA HUCKLEBERRY FINN JW til MR K & MRS D GRICE.

3 og 4. mars var jeg med Elin Borgersen i Hvittingfoss på klippekurs hun arrangerte. Det var veldig hyggelig og meget lærerikt. Vi var inne i fine lokaler og klippet. Alle  hundene gikk løs og Lizzie som jeg hadde med meg fant seg en bestevenn som heter Una, eier Marthine Heni. De lekte sammen konstant og ble aldri lei. De var så søte sammen.

Jeg har fått en hyggelig vinterhilsen fra Villabris Belle Epoque, Mirabelle.

27/2 Vi har vært på utstilling i Telemarkshallen, Norsk Kennel Klub, Bø i Telemark. Jeg handlet Nita, Water Elite La Sirenita og denne gangen gikk det ikke så bra. Nita hadde løpetid og var ikke i humør til å vise seg fint fram som hun alltid pleier dessverre. Hun fikk 1 premie, HP og ble nummer 2 i sin klasse. Jeg klippet og handlet også Mira, Villabris Art Of Love som fikk 1 premie og også ble nummer 2 i sin klasse, men fikk en god kritikk av dommer Marit Sunde og egentlig veldig fornøyd med det. Jeg dro sammen med eiere av Nita, takk for en kjempe hyggelig tur!! Neste helg skal Lizzie på sitt første valpeshow.

Jeg har klippet Milly helt kort på kroppen for at pelsen hennes skal bli ekstra god. Jeg har planer om å stille henne i slutten av April og håper pelsen har vokst bra ut til det, så få vi se! Det er mange nye bilder på siden. Kaisa og Nemo's B-Kull er 4 måneder gamle i dag!! :)

14/2 I dag er det Valentine's Day!! Happy Valentine ønskes alle venner og kjente!! Valper planlegges og valpesiden er oppdatert.
3/2 Jeg har vært på utstilling i Porsgrunn, Uræddhallen. Jeg klippet og viste Mira og Jonas. Arrangør var Norsk Spaniel Klub avd Telemark. Dommer var svenske Ann-Christin Johansson. Det gikk ganske bra. Mira, Villabris Art Of Love fikk 1 premie med HP og ble nummer 2 i sin klasse. Jonas, Villabris All Eyes On You fikk 1 premie med HP og han også ble nummer 2 i sin klasse. Begge fikk kjempe gode kritikker! BIR ble NUCH Casein's Campania til Geir Aronsen og BIM ble NORDJV-06 Skjervtun's In Her Shoes som da slo Mira, eier og oppdretter er Elin Borgersen. Grattis! Fra 2007 er det nye utstillingsregler i Norge så systemet funerer litt annerledes og nå skrives KVAL og KONK i steden for klassen og vinnerklasse o.l. Den viktigste forandringen er at man trenger CK for å konkurrere i Beste Tispe/Hanne klassen. 

Jeg har fått bilder av Cira fra hennes familie. Hun har det kjempe fint i sitt nye hjem og alt går veldig bra. Får jevnlig meldinger noe som er utrolig hyggelig. Her er to bilder, det ene er av Susann og Cira.

8/1 Godt Nyttår!! Lizzie, Villabris Bright'n Breeze er nå 10 uker og det er nye bilder på hennes side. Valpene har flyttet til gode hjem og de trives godt. Får jevnlig oppdatering, noe jeg synes er utrolig hyggelig. Jeg har lagt ut bilder av de 8 uker gamle.

* Nyheter 2006 *

Copyright © StarwingDesign*~
* KENNEL VILLABRIS *